Haberler

Büyükşehir Türk Halk Müziği Korosundan Gebzelilere Türkü Ziyafeti

Kocaeli Büyükşehir Türk Halk Müziği Korosu, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, Azeri ve Kerkük türkülerini seslendirdi.

Kocaeli Büyükşehir Türk Halk Müziği Korosu, Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde, Azeri ve Kerkük türkülerini seslendirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde, Azeri ve Kerkük türküleri seslendirildi. Nuray Polat'ın şefliğinde konser veren Türk Halk Müziği Korosu, Gebzelilere türkü ziyafeti sundu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından düzenlenen konserde, Azeri ve Kerkük türküleri seslendirildi. Bir türkü ziyafetinin verildiği gecede, tadına doyulmaz bir konser sahnelendi. Şef Nuray Polat şefliğindeki Türk Halk Müziği Korosu'nun, ücretsiz konseri için Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'ni dolduran Gebzeliler türkü dolu bir akşam yaşadı.

Birbirinden güzel türkülerin solo ve koro olarak seslendirildiği konser sonunda Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı halk müziği hocası da olan Nuray Polat'a konsere gelen ailelerinin çocukları tarafından çiçek takdim edildi. Çiçek takdimi için sahneye çıkan minikler, Türk Halk Müziği Korosu ile birlikte memleketim şarkısını söyledi.

(KK-İÇ) - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Hamdi Bey Kerkük Gebze Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title