Haberler

Büyükşehir Tesisleri Kestel´e Örnek Oldu

Güncelleme:

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ve belediye bürokratları da katıldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BURFAŞ´ın tesisleri örnek alınarak Kestel´in merkezinde ilçe belediyesi tarafından yaptırılan ve yılbaşına kadar tamamlanması planlanan sosyal tesislerin inşaat alanını inceledi.

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar´ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete, BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ve belediye bürokratları da katıldı. Büyükşehir Belediyesi´nin sosyal tesis yapma ve işletme konusundaki tecrübesinden yararlanmak istediklerini belirten Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, "İnşallah yılbaşına kadar inşaatı tamamladığımızda, burası ilçemizin en güzel yerlerinden biri olacak" dedi.

Sosyal tesisin 4500 metrekare kapalı alan olarak planlandığını, projede otopark, Türk hamamı, SPA merkezi, buhar odaları, yüzme havuzları, açık düğün salonu, restoran, kadın ve gençlik lokallerinin yer aldığını vurgulayan Acar, "İnşallah Bursa'mız ve ilçemiz için hayırlı olur. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan da bu konuyla ilgili eksikliklerimizin tamamlanması noktasında destek bekliyoruz" diye konuştu.

Bursa´nın ilçeleriyle birlikte her alanda kabuk değiştirdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, yatırımların tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. Büyükşehir nezdinde bir yandan alt ve üst yapı yatırımları devam ederken bir yandan da insana yönelik ´sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapıldığı´ merkezlerin açılması için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Altepe, "Şehirler kültür ve medeniyetlerin yatağı.

Bunlar olmazsa büyük köy oluruz. Onun için kentleşme adına, insana yönelik bu tür merkezlerin sayısının artması gerekiyor" şeklinde konuştu. Kestel Belediyesi tarafından yaptırılan sosyal tesisin de bu kapsamda değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Başkan Altepe, "Yaklaşık 4500 metrekarelik alan. Genç, kadın ve çocuklara yönelik hizmet mekanlarıyla dolu. İçerisinde havuzlar var. Her türlü spor salonları, eğitim salonları var. Çeşitli aktivite alanları mevcut. Kestel için önemli bir yer olacak" açıklamasında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi olarak BURFAŞ üzerinden biri Ankara´da olmak üzere 27 tesisi faaliyete başlattıklarını hatırlatan Başkan Altepe, her türlü tecrübeyi paylaşmaya hazır olduklarını bildirdi. Başkan Altepe, "Bitmeden önce son halini görelim dedik. Kestel halkı ve Bursa'mız için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Yener Acar Kestel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title