Haberler

Büyükşehir Meclisi Toplandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantı, gündem dışı tekliflerin gündeme eklenmesinin ardından, gündemdeki maddelerin görüşülmesi ile devam etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantısının birinci oturumunda gündemde bulunan "Malatya Büyükşehir Belediyesi 2014 Yılı Kesin Hesabı" görüşüldü. Arapgir Belediyesi'nin ek bütçe talebi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Görev ve Çalışma Yönetmeliğindeki değişiklik yapılması, Karakaş Konağı'nın Özel Güvenlik kapsamına alınması, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)'in projesine ortak olunması ile Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan bazı parsellerin satışı ile iş ve işlemler için encümene yetki verilmesi konuları oy çokluğuyla kabul edildi. Raporda yer alan maddelerin hepsi oy birliğiyle kabul edilirken, bazı maddeler ise ilgili kurumlara havale edildi.

Büyükşehir Meclisi Mayıs ayı toplantısı 15 Mayıs'ta yapacak. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title