Haberler

Büyükşehir Meclisi 13 Ekim Pazartesi Günü Toplanıyor

13 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek Sakarya Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nda daha önce çalışmalarına başlanan köprü geçişli yeni arterin yanı sıra Uluslararası Botanik Merkezi projesini de içeren 39 gündem maddesi görüşülecek.

13 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek Sakarya Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı'nda daha önce çalışmalarına başlanan köprü geçişli yeni arterin yanı sıra Uluslararası Botanik Merkezi projesini de içeren 39 gündem maddesi görüşülecek. Toplantı saat 14.00'da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 13 Ekim Pazartesi günü, saat 14.00'da Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun başkanlığında 39 gündem maddesi karara bağlanacak. Komisyon raporları, Büyükşehir Belediyesi 2015 - 2019 Mali Yılı Stratejik Planı ve 2015 Mali Yılı Performans Programı'nın değerlendirileceği toplantıda ayrıca Erenler'de inşa edilecek köprü geçişli yeni duble yol ve Arifiye'de hayata geçirilecek Uluslararası Botanik Merkezi projeleri de görüşülecek.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile gerçekleştirdiği toplantının ardından müjdelediği yeni arterde proje çalışmaları devam ediyor. Yeni Camii Bulvarı'nın sonunda, Yeni Stadyum arazisi ve Sakaryapark arasındaki bölgede inşa edilecek yeni bulvar 30 - 40 metre genişliğinde ve 4 bin 500 metre uzunluğunda olacak. Yeni Camii Bulvarı'nın sonundan Taşlık Mahallesi'ne geçiş sağlayacak bir de köprünün inşa edileceği proje için hazırlanan Uygulama İmar Planı, Ekim Meclisi'nde görüşülecek.

Ekim Meclis Toplantısı kapsamında yeni bir projenin daha startı verilecek. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun yeni dönem projeleri arasında yer alan Uluslararası Botanik Merkezi'nde çalışmalar başlatılacak. Arifiye Arifbey ve Serdivan Beşköprü Mahalleleri'nde yaklaşık 350 bin dönüm arazi üzerinde hayat bulacak projede süs bitkiciliğinin en güzel örneklerinin yer alacağı seralar ve bu ürünlerin sergileneceği doğal mekanlar inşa edilecek. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zeki Toçoğlu Arifiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title