Haberler

Büyükşehir, Kütüphane Haftası'nı Çocuklarla Kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Merkez Halk Kütüphanesi'nde Kütüphane Haftası etkinliği düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Merkez Halk Kütüphanesi'nde Kütüphane Haftası etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan çocuklara kitap dağıtıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Merkez Halk Kütüphanesi, her yıl 31 Mart-6 Nisan tarihleri arasındaki Kütüphane Haftası'nı çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikle kutluyor. 50 yıl önce başlayan ve her yıl aralıksız olarak kutlanarak yarım asırlık bir gelenek haline gelen Kütüphane Haftası'nda bu yıl Akademisyen-Yazar Prof. Dr. Cüneyd Suavi çocuklarla buluştu.

Kütüphane Haftası'nda çocuk ve yetişkin edebiyatçısı Prof. Dr. Cüneyd Suavi' nin katıldığı 'En iyi Dostumuz Kitap' isimli söyleşide Zübeyde Hanım İlköğretim ve Sepetlipınar İlköğretim öğrencileri Merkez Halk Kütüphanesi'nde bir araya geldi. Kütüphanede her ay düzenlenen çocuk-yazar buluşmaları etkinliği ile kent halkının ve özellikle çocukların kentin kültürel mirası, kütüphane ve bilgi kurumlarına yönelik farkındalıklarının geliştirilmesi, okuma ve kütüphane kullanma alışkanlıklarının pekiştirilmesi amaçlanıyor. Öğrenciler bu özel günde eğlenceli ve faydalı saatler geçirirken, günün anısına hediye edilen yazara ait kitaplardan 'Hayatın İçinden 1 ve 2' serisini alarak kütüphanelerine yeni kitaplar eklemenin mutluluğunu yaşadı. Programın sonunda dağıtılan gofret ve sütleri de alarak gülen yüzlerle kütüphaneden ayrıldılar. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütüphane Haftası Cüneyd Suavi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title