Haberler

Büyükşehir Kültür Merkezi Yüzme Kursu Mezunlarını Verdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi tarafından farklı spor dallarında düzenlenen yaz kursları yoğun ilgi görüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi tarafından farklı spor dallarında düzenlenen yaz kursları yoğun ilgi görüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından her yıl düzenlenen yaz okulunun bir etkinliği olan yüzme kursu eğitimine 24 kültür merkezinden katılan 300 öğrencisine sertifikalarını verdi.

Yaz ayını değerlendirmek ve neşeli vakit geçirmek adına Futbol, resim, masa Tenisi, voleybol, tenis, basketbol, keman, sanatsal tasarım, İngilizce, gitar, bağlama, bilgisayar, halk oyunları, satranç ve yüzme alanlarında verilen kurslarda öğrenciler Büyükşehir Belediyesi kültür merkezlerinde ücretsiz eğitim aldı.

Yüzme kursu sonunda eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, hem yüzme sporunda kendilerini geliştirme hem de yaz ayını faydalı bir şekilde geçirme imkanı buldukları için Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiler. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title