Haberler

Büyükşehir, Kula'da İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kula'ya giderek Jeopoark Belediyeler Birliği'ne tahsis yapılması planlanan binada incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin liderliğinde Kula Belediyesi ve Salihli Belediyesi ortaklığı ile Kula merkezli kurulan Jeopark Belediyeler Birliği için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u makamında ziyaret ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün girişimleriyle kurulan ve tescillenen Türkiye'nin ilk Jeopark Belediyeler Birliği için yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyarete Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Funda Solak, Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun ve Kula Koordinasyon İşleri Müdürü Önder Baştürk de eşlik etti.

KULA'NIN PROJELERİ DE GÖRÜŞÜLDÜ

Görüşmede Jeopark Belediyeler Birliği ile ilgili gündemi değerlendiren heyet, görüşmenin ardından birliğe yer tahsisi yapılması planlanan binada incelemeler yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi heyeti, Kula'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları ve yapılması planlanan projeleri de yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi yönetim kadroları, Cumhuriyet Caddesi, Mevlana Caddesi ve Beylerevi'ni ziyaret etti. Başkan Tosun'un eşlik ettiği incelemelerde Kula'da yapılması planlanan projeler ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Salihli Belediyesi Halil Memiş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title