Haberler

Büyükşehir İtfaiyesi'nden 5 bin olaya anında müdahale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 5 Bölge Grup Amirliği, 7 İtfaiye Grubu, 3 İtfaiye Müfrezesi ve Gönüllü İtfaiyeci birlikleri ile vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için görev yapıyor.

Büyükşehir İtfaiye ekipleri 2016 yılı içinde bugüne kadar toplam 5 bin 33 vakaya tam teçhizatlı araç ve personelle müdahale etti.

790 YANGIN OLAYI

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, Kocaeli'de meydana gelen yangın, trafik kazası, göçük, mahsur kalma gibi birçok olaya anında müdahalede bulunarak önemli bir görevi yerine getiriyor. Büyükşehir İtfaiye ekipleri 2016 yılında 790 yangın vakasına müdahale etti. Bunlardan 650 tanesi ev yangını, diğer 140 tanesi ise işyeri ve fabrika yangını oldu.

CİDDİ ORMAN YANGINI YAŞANMADI

Kocaeli'de sene başından bugüne kadar, toplamda 121 adet ormanlık-fidanlık yangını meydana geldi. Bu yangınlarda da Büyükşehir İtfaiye ekipleri ve Orman İşletme Genel Müdürlüğü ortaklaşa çalışarak yangınların büyümesini önledi. Böylece çok ciddi bir orman yangınıyla karşı karşıya kalınmasının önüne geçildi.

TRAFİK KAZALARINA MÜDAHALE

2016 yılından bugüne kadar toplamda itfaiyede kayıtlara geçen 382 trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 586 vatandaşımız sıkıştıkları yerden yaralı olarak kurtarılarak, sağlık birimlerine sevki sağlandı. Aynı şekilde ilimizde günümüze kadar; göçük, iş kazası, mahsur kalma, asansör kazaları vb. nedenler yüzünden meydana gelen 207 vakaya müdahale edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title