Haberler

Büyükşehir İnönü Kırsalında Yolları Yeniliyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri ekipleri İnönü İlçesi kırsalındaki Kümbetyeniköy Mahallesini Kütahya çevre yoluna bağlayan 8 kilometrelik yolun sathi kaplamasını yenilediler.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerin kırsal alanlarında bulunan yollarda genişletme, bakım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, aşırı sıcaklara aldırmadan kırsal mahalle yollarını tamamlıyorlar.

İnönü İlçesinin Kütahya yolu üzerinde bulunan Kümbetyeniköy Mahallesini çevre yoluna ve Kuzfındık Mahallesine bağlayan 8 kilometrelik yolda meydana gelen yıpranmalar için asfalt sathi kaplama yapıldı. Dereyalak Mahalle yolunda da ağır tonaj araçların geçişi nedeniyle bozulan kısımların freze makinesi ile kazılarak altyapı zemin iyileştirme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İnönü İlçe Merkezi, Esnemez Mahalle yolunda ise sel suları sonucu hasar gören beton borular kaldırılarak yerlerine kutu menfezler yerleştirildi.

İnönü ilçesine iş programı çerçevesinde sorunlu olan yollarda gerekli her türlü çalışmayı titizlikle yürüttüklerini belirten Yol İşleri yetkilileri, sonbahar mevsimi gelmeden diğer ilçelerimizde olduğu gibi İnönü ilçesinde de ekiplerimizle yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını, bayram öncesi yol sorunu yaşanmaması için gerekli önlemleri aldıklarını söylediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kütahya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title