Haberler

Büyükşehir İncirliova'da Kültür Merkezi, Ortaklar'da Hizmet Binası Açtı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova’da kültür merkezi, Ortaklar’da ise hizmet merkezi açılışı yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, İncirliova'da kültür merkezi, Ortaklar'da ise hizmet merkezi açılışı yaptı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart seçimlerinden sonra beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinden Tepecik ve Ortaklarda hizmet merkezleri altı. Açılışlarda Özlem Çerçioğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın Milletvekili adayı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar, Mehmet Fatih Atay, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi, CHP'li belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Sabah saatlerinde ilk olarak Tepecik Hizmet Merkezini hizmete açan Çerçioğlu, daha sonra İncirliova Kültür Merkezini ondan sonrada Ortaklar hizmet merkezinin açılış kurdelesini beraberindekilerle açtı.

'ÇOCUKLARI ÖNEMSİYORUM'

İncirliova'da çocukların gitarlarıyla kendisi için çaldığı parçayı dinlen Çerçioğlu, eline gitarı alarak çocukların sıralarına oturup onları tavsiyelerde bulundu. Açılışlarda çocuklarla yakından ilgilenen Özlem Çerçioğlu, "Çocuklarımız bizim en değerli varlıklarımız. Bizim geleceğimiz olan çocukların iyi yetişmesini istiyoruz. Öncelikle bir anne olarak çocuklarımızı çok önemsiyorum. Onların vatana, millete hayırlı evlatlar olmasını istiyoruz. Bir anne olarak bu kültür merkezlerini 17 ilçede 36 beldede açmak için özel çaba gösteriyorum. Biz çocuklarımızı bu kültür merkezlerinde en iyi yetiştirirsek ileri yıllarda Türkiye'nin en iyi Başbakanları, milletvekilleri, belediye başkanları, doktorları Aydın'dan çıkacaktır" dedi.

AK PARTİLİ VEKİLLERİ HALKA ŞİKAYET ETTİ

Açılışlarda özel idare mallarının paylaşımlarıyla ilgli AK Parti milletvekillerini ve Valiyi halka şikayet eden Başkan Çerçioğlu, "İncirliova'da 14 taşınmazdan hiç biri büyükşehir belediyesine verilmedi. Aydın Valisi en değerli yerleri Ankara'ya verdi. Tamam sen biz Aydınlıları anlamadın onu anladık da AK Parti Aydın Milletvekilleri ve değerli büyükleri Kuşadası, Didim'de denize sıfır otellerini hazineye Ankara'ya verirken siz nerdeydiniz. Niçin Aydın'ın mallarına sahip çıkmadınız. Siyaseti bırakın kenara. Sen Aydın'ın mallarına sahip çıkmayacaksan neye sahip çıkacaksın. Ben de onun için uğraşıyorum. Mahkemeyi de kazandım. İnşallah Aydın'ın malları Ankara'dan gelecek. Bu konuda mücadelemizi devam ettirip Aydın'da daha büyük başarılara imza atacağız" şeklinde konuştu.

Özlem Çerçioğlu ve beraberindekiler açılışların ardından vatandaşa pilav dağıttılar. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu İncirliova Ortaklar Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title