Haberler

Büyükşehir'in Pehlivanları, Süper Lig'de Zirveye Koşuyor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu Süper Ligi'nde galibiyetlerine devam ediyor. Hafta sonu Yakutiye Spor Salonu'nda yapılan Süper Lig 2. hafta müsabakalarında Erzurumlu pehlivanlar, ligin güçlü takımlarından Ankara TEDAŞ Spor Kulübü'nü yendi. Enes Sağlam, Vedat Bulduk, Mansur Bayoğlu, Köksal Musli, Mustafa Kuyucu, Murat Ertürk, Enes Altun, Kenan Gör ve Ali Rıza Kaya'dan oluşan Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Ankara TEDAŞ karşısında minderde 5-4 üstün gelerek Süper Lig'de galibiyetlerine devam etti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un güreşçileri, geçen sene Türkiye finalinde büyük başarılar elde eden ve bu yılda ligin favori takımlarından olan TEDAŞ karşında mükemmel bir performans ortaya koydu. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı Teknik Direktörü Fikret Polat, alınan galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını kaydetti. Polat, "Bu hafta Ankara TEDAŞ Spor Kulübü'nü yendik. Hedefimiz; ligi ilk sıralarda bitirmek. Genç bir kadro ile müsabakalara devam ediyoruz. Güreş Takımımızın kuruluşunun üzerinden sadece bir yıl gibi kısa bir süre geçmesine rağmen genç bir kadroyla Türkiye'nin köklü ve büyük takımlarını yenerek yolumuza devam ediyoruz. Güreş sporunun gelişmesi için bizlere her türlü desteği sunan Başkanımız Mehmet Sekmen'e şükranlarımızı sunuyoruz. Başta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen olmak üzere Kulüp Başkanımız Selami Keskin ve Güreş Federasyonu As Başkanı Ünsal Kıraç'ın destekleriyle kısa zamanda bu başarıları aldık ve almaya da devam edeceğiz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler? Burak Gürel kimdir? Memleket Partisi Çanakkale Ayvacık Belediye Başkan Adayı Burak Gürel Kaç yaşında, nereli? Talat Halefoğlu kimdir? Memleket Partisi Bilecik Bozüyük Belediye Başkan Adayı Talat Halefoğlu Kaç yaşında, nereli? Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title