Haberler

Büyükşehir'in Öğrencileri Eserleriyle Büyüledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrencileri tarafından açılan Çini ve Seramik Sergisi’ndeki eserler sanatseverlerden tam not aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi öğrencileri tarafından açılan Çini ve Seramik Sergisi'ndeki eserler sanatseverlerden tam not aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi Çini ve Seramik Bölümü öğrencileri muhteşem bir sergi açılışı gerçekleştirdi. Öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi, Kocaelili sanatseverler tarafından tam not aldı. Gar Sanat Galerisi'ndeki sergi açılışını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nermin Tol, Belde A.Ş Genel Müdürü Kemal Yazıcı ve Kültür Sanat Konservatuvar Şube Müdürü Hayriye Sözer birlikte yaptı. Açılışa çini ve seramik eğitmenlerinden Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü öğretim görevlileri Sultan Karaoğlu ve Şafak Ağdacı da katılarak, öğrencilerini bu önemli günde yalnız bırakmadı.

Sergide Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi Çini ve Seramik Bölümü öğrencilerine ait 50 adet eser yer aldı. Göz kamaştıran eserler, öğrencilerin üç yıllık eğitimlerinin ne denli kaliteli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Eserleri büyük bir beğeni ile izleyen sanatseverler ise başarılarından dolayı Güzel Sanatlar Merkezi öğrencilerini ve onları yetiştiren eğitmenlerini kutladı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title