Haberler

Büyükşehir'in Mahalle Panayırları Başlıyor

Büyükşehir Belediyesi'nin yaz aylarında gelenekselleştirdiği "Mahalle Panayırı" 6 Haziran Pazartesi günü Nallıhan'dan başlayacak.

Çocuklara ücretsiz lunapark keyfi yaşatan, sahne gösterileriyle vatandaşları aynı ortamda buluşturan Mahalle Panayırları, mahallelere heyecan, hareket ve renklilik götürüyor. Her yerde büyük ilgi gören, çocukların dört gözle beklediği, çeşit çeşit oyuncağın ücretsiz hizmet verdiği panayırlarının ilki 6 Haziran Pazartesi günü Nallıhan'da kurulacak. Panayır ekibi, iki koldan hareket ederek, yaz boyunca Ankara'nın tüm ilçelerini dolaşacak. Panayırın ilk programının gerçekleştirileceği Nallıhan'ın ardından, iki kola ayrılacak gösteri ekibinin ilk grubu sırasıyla Beypazarı, Güdül, Kazan ilçelerini, ikinci grup ise sırasıyla Çayırhan, Ayaş ve Kızılcahamam ilçelerini gezecek. Panayır ekibi haftanın her altı günü Ankara'nın bir başka ilçesini ziyaret etmeye devam edecek.

Tatilin vazgeçilmezleri haline gelen panayırda; oyun grupları yine minik ziyaretçilerini ağırlayacak. Midilli atlar, trenler, akülü arabalar, şişme oyuncaklar ile pek çok lunapark oyuncağının yer aldığı panayır alanındaki sahne gösterileri ile akrobasi ve muhteşem sirk grubu heyecanlı bir atmosfer ile konuklarını ağırlayacak. Panayırlarda ayrıca çocuklara yönelik tiyatro gösterileri de yer alacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nallıhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title