Haberler

Büyükşehir'in Kardeşlik Sofrası Tekman'da

Güncelleme:

Erzurum Büyükşehir Belediye'si Kardeşlik Sofrası'nı Tekman'da kurdu.

Erzurum Büyükşehir Belediye'si Kardeşlik Sofrası'nı Tekman'da kurdu. İlçe sakinleri iftarlarını Büyükşehir'in gerçekleştirdiği birlik ve beraberlik temalı kardeşlik sofrasında açtı. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Belediye Meclis üyeleri ve yöneticileri, ilçe protokol üyeleri ile muhtarların katıldığı iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, sahneledikleri Meddah, Pişekar, Kavuklu, Hacivat ile Karagöz gibi Geleneksel Türk Tiyatrosu oyunlarıyla ilçe halkına, özellikle de çocuklara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı. Başkan Vekili Doğan, burada yaptığı konuşmada, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif'in ülkemiz, milletimiz, Müslüman kardeşlerimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Böylesine mübarek bir akşamda bizleri iftar sofrasında bir araya getiren, gönüllerimizi buluşturan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Bey'e ve ekibine teşekkür ediyorum. Burada siz değerli Tekmanlı hemşerilerimizle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet ve mutluluk duyuyorum' dedi.

DOĞAN: "BU TOPRAKLARDA KARDEŞÇE YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve bereket ayı olduğunu belirten Doğan, "Ramazan-ı Şerif ayını hep birlikte en iyi şekilde idrak etmeye çalışıyoruz. Tuttuğumuz oruçlarla sabrı öğreniyor, kalbimizi arındırıyor, manevi olarak ruhlarımızı doyuruyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak şehir merkezimizle beraber tüm ilçelerimize ve mahalle statüsüne geçen köylerimize hizmet götürüyoruz. Ayrıca sosyal belediyecilik olarak da, yardıma muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımıza da yardım ederek sahip çıkıyoruz. Rabbim Ramazan ayının feyzinden, bereketinden istifade etmeyi hepimize nasıp eylesin" diye konuştu. Doğan, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Bu ülkede yaşayan, bu toprağın ekmeğini yiyen, suyunu içen, burayı kendine vatan olarak gören herkesin ebediyete kadar sürecek olan kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkıda bulunması gerekir. Şunu bir kez daha herkes bilsin ki, bu mübarek günlerde kan dökenlerin, kalleşçe, namertçe, alçakça saldıranların, Mehmetçiğimizi, polisimizi ve masum sivilleri hedef alanların İslam'la, Müslümanlıkla hiçbir ortak yanları yoktur. Türk'üyle, Kürt'üyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle yüz yıllardır bu topraklar üzerinde bir ve beraber yaşadık. İnşallah bundan sonra da kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Peygamber Efendimiz (S.A.V.) buyuruyor ki: 'İman etmedikçe cennete giremezsiniz. Birbirinizi sevmedikçe de gerçek anlamda iman etmiş olamazsınız.' Vatanımızın, milletimizin ve devletimizin birliği ve beraberliği için seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerime Allah'tan rahmet, ailelerine sabr-ı cemil, gazilerimize de acil şifalar ve uzun ömürler diliyorum."

KAYMAKAM ÜN, BAŞKAN SEKMEN'E TEŞEKKÜR ETTİ

Tekman Kaymakamı Ün de, "Oruçlarınız makbul, Ramazan ayınız hayırlı uğurlu olsun. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'e bu güzel ikramlarından ve iftar organizasyonlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekman'da böyle güzel ortamları gördükçe gözlerim yaşarıyor. Çok şükür, birliğimiz ve beraberliğimiz her daim böyle devam edecek. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor, Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

AK Parti Erzurum Tekman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı?
title