Haberler

Büyükşehir'in Eğitimcilerine İletişim Semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde Daire Başkanlıklarındaki eğitimcilere yönelik 40 saat sürecek eğitim programı kapsamında iletişim becerileri semineri düzenlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı daire başkanlıklarında görevli eğitimcilere İnsan Kaynakları ve Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen program çerçevesinde Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mevlüt Taştan tarafından iletişim becerileri konulu seminer verildi.

Zabıta, İtfaiye, Sağlık ve Sosyal Hizmetler, Toplu Taşıma ve Ulaşım Dairesi başkanlıklarında görev yapan eğitimcilere verilecek 40 saatlik iletişim semineri kapsamında yetişkin özellikleri ve yetişkinler eğitimi, kurum içerisinde etkili iletişim kurma, eğitim programı ve öğretim, etkili öğretim yöntem ve teknikleri, sunu teknikleri ve materyal geliştirme, değerlendirme yöntem ve teknikleri konuları anlatılacak.

40 saatlik program sonunda eğitimcilerin, planlanan eğitimleri uygulamalı olarak yürütme, süreci kurumun hedefleri doğrultusunda raporlayabilme becerilerine sahip olma gibi konularda kazanım sağlaması hedefleniyor. İletişim becerileri konusunda KOÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Mevlüt Taştan'dan iletişim hedeflerinin belirlenmesi, dinlemek, vücut dili, iletişimdeki paradigmalar, ses ve beden dilinin kullanılması konularında bilgi alan eğitimcilerin programı haziran ayına kadar sürecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title