Haberler

Büyükşehir İlçelerdeki Sosyal Hayata Renk Katıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi’nin altısı hizmete açıldı, altısı da önümüzdeki günlerde açılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin altısı hizmete açıldı, altısı da önümüzdeki günlerde açılacak. Açılışı yapılan kadın ve gençlik merkezlerinde yaz dönemi olmasına rağmen çeşitli kurslar başlatıldı. Kurslar ile kadın ve gençlik merkezlerindeki diğer birimlere büyük ilgi gösteriliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Felahiye, Özvatan, Bünyan, Tomarza ve Sarıoğlan ilçeleriyle Palas beldesinde yapılan kadın ve gençlik merkezi de önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.

Açılışı yapılan kadın ve gençlik merkezlerinin büyük ilgi görmesiyle ilçelerdeki sosyal hayat canlandı. Kadınlar ve gençler yoğun bir şekilde bu merkezlerden yararlanmaya başladı. Başta yüzme havuzları ve fitness salonları olmak üzere kadın ve gençlik merkezlerindeki tüm birimler büyük taleple karşılaştı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, açılışlarda yaptığı konuşmalarda Kadın ve Gençlik Merkezlerinin ilçeler için çok önemli bir yatırım olduğunu belirtmiş ve bu merkezlerin ilçelerin sadece bugününü değil geleceğini de değiştireceğini vurgulamıştı. Kadın ve gençlik merkezlerinin ilçelerde yaşayanların daha donanımlı bireyler olmasını sağlayan merkezler olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Kadınlarımız ve gençlerimiz buraya gelerek boş zamanlarını aile ekonomilerine katkıda bulunabilecekleri hobi ve meslek kursları ile değerlendirebilecekler" ifadelerini kullanmış ve ilçelerde yaşayanlara bu merkezlerden azami derecede yararlanmaları çağrısında bulunmuştu.

Kadın ve gençlik merkezlerinin hizmete açıldığı ilçelerimizde yaşayanlar Başkan Mustafa Çelik'in bu çağrısına karşılık vererek kadın ve gençlik merkezlerine büyük ilgi gösterdi. Yüzme havuzu, fitness salonu, internet salonu, kütüphane ve cep sinemalarının büyük ilgi gördüğü kadın ve gençlik merkezlerinin hizmet verdiği ilçelerde, öğrenciler için de yaz okulları açıldı. İlçelerin bazılarında, gelen talepler de dikkate alınarak yaz dönemi olmasına rağmen KAYMEK kursları da başladı. İş güvenliği uzmanlığı ve çocuk gelişimi gibi branşlarda açılan kurslara büyük ilgi gösterildi. Güz döneminde KAYMEK kursları daha da yaygınlaştırılacak. Ayrıca öğrenciler için de takviye kurslar açılacak. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çelik Yeşilhisar Yahyalı Develi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title