Haberler

Büyükşehir, İlçelerde Bayram Temizliği ve Düzenlemesi Yapıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'nca, Kurban Bayramı öncesi Ceyhan, Yumurtalık ve İmamoğlu ilçelerinde, temizlik, düzenleme, ilaçlama ve peyzaj çalışması gerçekleştiriliyor.

Üç ilçede, refüjler, parklar, bahçeler ve mahallelerdeki yeşil alanlar bayram öncesi, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince pırıl pırıl hale getiriliyor. Çeşitli türlerde bitkilerin ekim ve dikiminin yapıldığı yeşil alanlarda, rengarenk çiçekler de kendisini göstermeye başladı. Ceyhan, Yumurtalık ve İmamoğlu İlçeleri'nin merkezinde bulunan refüjlere Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı'nın ürettiği çiçek ve bitki türlerinin ekilmesiyle çalışmalar tamamlandı.

Ceyhan'ın Sağkaya Mahallesi'nde ise kaldırımlarda yabani ot temizleme ve ilaçlama çalışması yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi 1.Bölge Park ve Bahçeler Sorumlusu Eda Şanlı, temizliğin ardından ve ekilen çiçek-bitki türlerinin yetişmesinden sonra güzel, zengin bir görünümün oluşacağını belirtti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yumurtalık İmamoğlu Ceyhan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title