Haberler

Büyükşehir İki Mahalleyi Asfalt Yolla Bağladı

Manisa’nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Arabacıbozköy ile Erdelli Mahallesi arasındaki yaklaşık 11 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Manisa'nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Arabacıbozköy ile Erdelli Mahallesi arasındaki yaklaşık 11 kilometrelik yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri ile Muhtar Mehmet Ali Doğru, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Yaz boyunca Manisa'nın il genelinde asfaltlama çalışmalarını hızla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Akhisar ilçesi Arabacıbozköy ve Erdelli mahalleleri arasındaki yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, mevcut yolda incelemelerde bulundu. Mevcut yolda yaklaşık 11 kilometrelik sathi kaplama çalışması yapıldığı belirten Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Arabacıbozköy ve Erdelli arasındaki yolda konforun arttığını belirtti. Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ise, ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan yolda yapılan çalışmanın bölge sakinlerinin yüzünü güldürdüğü belirterek, yollarda bulunan engebeleri ortadan kaldıran çalışmayla birlikte Arabacıbozköy ve Erdelli Mahallesi arasında ulaşımın kolaylaştığını vurguladı.

Arabacıbozköy hizmetten memnun

Yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini belirten Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Doğru ise, "Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl mahalle meydanımız yapılmıştı. Bu yıl da Erdelli Mahallesi ile bağlantı yolumuzun asfaltı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Ali Doğru Akhisar Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title