Haberler

Büyükşehir Güreş Takımında Hedef Süper Lig

Güncelleme:

Sosyal belediyecilik hizmetlerinde önemli başarılara imza atan Malatya Büyükşehir Belediyesi, spor alanında da her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor.

Bünyesinde 10 branşta 900'e yakın lisanslı sporcu barındıran Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Güreş alanında Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Güreş Federasyonu'nun 2015 programında yer alan Türkiye 1. Lig Grekoromen Lig müsabakalarında Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, Eleme Grubu maçlarında başarı göstererek yarı finale çıktı.
Eleme grubu maçlarında; Haydarpaşa Demirspor, Konya Kozağaç, Yozgat Belediyespor, Burdur Emniyetspor ve Çankırı Yarensporu pozitif puanla yenen Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı, 5-6 Aralık tarihleri arasında Burdur'da yapılacak olan Yarı Final maçlarına hazırlanıyor.

Özdemir: Hedefimiz Süper Lig

Eleme grubu maçlarda çok zorlu müsabakalar yaparak yarı finale kaldıklarını belirten Malatya Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Hasan Özdemir, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Kulüp Başkanı Orhan Barman'ın kendilerine büyük destek verdiğini ve takımda çok güzel bir ortam oluştuğunu kaydeden Özdemir, "Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere Kulüp Başkanımız Orhan Barman ve diğer yöneticilerimize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Her alanda iddialı olan Malatyamız, güreşte de bu başarısını göstermektedir.

5-6 Aralık tarihleri arasında Burdur'da katılacağımız yarı final maçlarını da kazanarak, 12-13 Aralık tarihlerinde Çankırı'da yapılacak olan finallere katılmak istiyoruz. Finalde iki gruptan gelen ilk 2 takımlar mücadele edecek. Yarı finalde ve ardından da finalde başarılı olarak Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. İnşallah yöneticilerimizin ve taraftarımızın desteğiyle bunu başaracak güçteyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Hasan Özdemir Malatya Burdur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title