Haberler

Büyükşehir, Gürcistan'da Erzurum'u Tanıttı

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te gerçekleştirilen EXPO Georgia Fuarı’nda Erzurum tanıtıldı.

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te gerçekleştirilen EXPO Georgia Fuarı'nda Erzurum tanıtıldı.

12 ülkenin iştirak ettiği ticaret fuarına katılan Erzurum Büyükşehir Belediyesi, organizasyonda Erzurum'u tanıttı. Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'nin de bulunduğu fuarda, Gürcü vatandaşlar ve yabancı işadamlarına, Erzurum'daki yatırım imkanları ve Yüksek İrtifa Kamp Merkezi anlatıldı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in yatırım ve projelerinin yer aldığı Erzurum İl Bülteni ile farklı dillerde hazırlanan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi tanıtım videosu davetlilerden yoğun ilgi gördü. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamı asistanlarından Ömer Faruk Avcı, Büyükşehir'in standında fuardaki davetlilere tercümanlar vasıtasıyla Dadaşlar diyarının tarihi, turistik ve kültürel özelliklerini aktardı. Kış turizmi ve yatırım konusunda da işadamlarını bilgilendiren Avcı, şöyle dedi:

"Gürcistan'da gerçekleştirilen fuarda, Erzurum ve Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarını anlattık. Birçok ülkeden fuara katılan iş adamlarına Erzurum'daki yatırım imkanlarını ve arsa tahsisi konusunda belediyemizin sunacağı imkanlardan da bahsettik. Başkanımız Mehmet Sekmen'in müteşebbisler için öngördüğü yatırım imkanlarını katılımcılara anlattık. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'miz hakkında da kendilerine bilgiler verdik. Tercümanlar vasıtasıyla hemen hemen tüm katılımcılarla görüşme fırsatı bulduk. Belediyemizin İl Bülteni ve hazırlanan tanıtım kitapçıklarını işadamlarına dağıttık. Umarım bu fuar kentimiz için hayırlara vesile olur." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Faruk Avcı Gürcistan Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title