Haberler

Büyükşehir Gaziantepspor - Düzcespor Maçının Ardından

Büyükşehir Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten mücadelede Düzcespor’u penaltı atışlarıyla 3-2 yendiği maçın ardından, her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Büyükşehir Gaziantepspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. tur karşılaşmasında normal süresi ve uzatmaları 0-0 biten mücadelede Düzcespor'u penaltı atışlarıyla 3-2 yendiği maçın ardından, her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Sorumlu Vedat Özsoylu, maçın ardından yaptığı açıklamada, bugün takımda fazla forma şans bulmayan oyuncalara şans verdiklerini belirterek, "Düzcespor maçına değişik bir kadroyla çıktık. Maç eksiği olan arkadaşlarımızı değerlendirmeye çalıştık. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptı. Rakibimiz iyi kapandı. Çok zorladık ama maç penaltılara kaldı. Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayıkutluyorum" dedi.

Düzcespor cephesi

Düzcespor Teknik Direktörü Tahsin Nazmi Erdenerin ise güzel bir maç olduğunu söyleyerek, "Hem bizim kendi açımızdan hem de Gaziantep açısından centilmence bir maç oldu. Futbolcularımız sakatlanmadı. Bu açıdan iyiydi. Hakem arkadaşımızı değerlendirmek istemezdik ama maalesef takdir haklarını Gaziantep'ten yana kullandı. Bunu da artık yetkili arkadaşlar izlemiştir. Gerekli değerlendirmeyi yapacaklardır. Güzel bir futbol oldu. İki takımı da tebrik ederim" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Gaziantepspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title