Haberler

Büyükşehir Engelli Sporcuları 6 Altın, 8 Gümüş, 4 Bronz Madalya Kazandı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda Gülle-Cirit-Disk Atma ve Koşu yarışmalarında dereceye giren Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelli sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda Gülle-Cirit-Disk Atma ve Koşu yarışmalarında dereceye giren Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelli sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Tekerlekli Sandalyeli Milli Atlet ve aynı zamanda gönüllü olarak Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol ve Atletizm takımlarına antrenörlük yapan Ramazan Çuğlan, Antalya'da düzenlenen yarışmaya katılan 8 sporcunun 6 altın, 8 gümüş ve 4 bronz madalya alarak başarılı bir şekilde Malatya'ya döndüğünü ifade etti. Çuğlan, "Amacımız daha çok gence ulaşarak gençleri sosyal hayata adapte edecek böyle bir aktivitenin içine katmaktır" şeklinde konuştu. Yarışmada başarılı olan engelli sporculardan Fatih Batı, "Şeyhbayram'da bizler için hazırlanan mekanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oradaki çalışmalarımızın sonucunda bu madalyalar kazanıldı" ifadelerini kullandı.

6-7 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen spor müsabakalarında dereceye girerek toplamda 6 altın, 8 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan engelli sporcuları tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Güzel bir başarı kazandınız ve bizleri sevindirdiniz. 6 altın, 8 gümüş ve 4 bronz madalya, bu gerçekten bir takım başarısı. Bu konuda göstermiş olduğunuz azim ve gayret gerçekten çok önemli. Bizlere düşende sizlere güzel ortamlar hazırlayabilmek. Spor yapabileceğiniz alanları inşa edebilmek ve sizlerin hizmetine sunmak. Gerçekten güzel bir başarı kazanmışsınız sizleri tebrik ediyorum. Türkiye Şampiyonasında bu başarıyı yakalamak büyük bir gayret ve çabayı gerektiriyor, bunu başardığınız için sizleri tekrar kutluyorum" diye konuştu.

Çakır, Antalya'daki spor müsabakalarında başarı ile dönen sporcuları altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Antalya Malatya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title