Haberler

Büyükşehir Eğitime Destekte Hız Kesmiyor

Bursa’nın her alanda gelişmesi ve kalkınması için tüm kaynaklarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, Başaran İlköğretim Okulu’nun eksikliklerinin giderilmesi için çalışma başlattı.

Bursa'nın her alanda gelişmesi ve kalkınması için tüm kaynaklarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, Başaran İlköğretim Okulu'nun eksikliklerinin giderilmesi için çalışma başlattı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başaran İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın'ın da katıldığı ziyarette okulun akan çatısını inceleyen Başkan Altepe, Okul Müdürü Hüseyin İcal'dan ihtiyaçlar konusunda bilgiler aldı. Başkan Altepe, Bursa'daki en önemli proje ortaklarının Milli Eğitim Müdürlüğü olduğunu söyledi. Türkiye'nin ve Bursa'nın geleceği olan çocukların okullarda yetiştiğini, ülkenin ve kentin geleceği için çocukların eğitim ve öğretim ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenmeyi görev saydıklarını belirten Başkan Altepe, "Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da okullarımız için yaptığımız çalışmalar artarak devam edecek. 'Her şey geleceğimiz için' diyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her daim eğitim ve öğretimin, çocuklarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz" dedi.

Başkan Altepe, Başaran İlköğretim Okulu müdürünün daveti üzerine buraya geldiklerini ifade etti. Daha önce okulun bir takım eksikliklerin giderildiğini, akan çatı ve diğer ihtiyaçlar için de yeni bir çalışma başlattıklarını vurgulayan Başkan Altepe, "Daha önce okulun tüm kapıları yenilemiş, bahçede ve belli alanlarda düzenlemeler yapmıştık. Şimdi de akan çatı ve diğer ihtiyaçlar için buradayız. Ekiplerimiz şu anda tespitlerini yapıyorlar. Gereken neyse yapılacak" diye konuştu.

Başaran İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin İcal ise, verdiği katkılar ve gösterdiği ilgi nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Avşar Mustafa Altın Recep Altepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title