Haberler

Büyükşehir EBS'ye Geçiyor

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı tarafından EBS (adı altında bir seminer düzenlendi.

Seminerin amacının kayıtlı bilgilerin etkili bir şekilde işleme konulmasını sağlayacak etmenleri bir an önce harekete geçirmek olduğunu belirten Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Funda Solak, Büyükşehir Belediyesi'nin hızlı bir şekilde tüm işlemlerini elektronik ortamda gerçekleştireceğini belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı tarafından EBS (Elektronik Belge Yönetim Sistemi) adlı bir seminer düzenlendi. Atatürk Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminere, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Funda Solak, yetkili müdürler ile Büyükşehir personeli katıldı. Yazılım Sorumlusu Uğur Yosun'un konuşmacılığını yaptığı seminerde, elektronik belge yönetim sisteminin belgelerin üretim, kayıt, erişim ve muhafaza işlemlerini belli bir plan dahilinde yürüterek, kayıtlı bilgilerin etkili bir şekilde işleme konulmasının önemine dikkat çekildi. Büyükşehir Belediyesi olarak teknolojinin gelişimi ile belge üretim süreçlerinin elektronik ortamda gerçekleşeceğini belirten Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Funda Solak, "Bu sisteme geçişle birlikte belge üretiminden tasfiyesine kadar bütün sürecin tamamı elektronik ortamda gerçekleşecek" diye konuştu.

Doğru Bilgi, Doğru Zamanda En Az Maliyetle Ulaşacak

Kağıt, yazıcı, posta, arşivleme giderleri ile birlikte yönetici ve çalışanların zaman ve emek kayıplarının önemli ölçüde azalacağının önemine dikkat çeken Solak, "Elektronik belge sisteminin getirdiği faydaları ve imkanları da iyi değerlendirmek gerekir. Akıllı telefon ve tablet uygulamaları sayesinde mekan kısıtlaması olmaksızın elektronik ortamda hazırlanmış belgeleri inceleme, e-imza ve mobil imza ile imzalama ve ilgili kuruma gönderme gibi işlemler yüzde yüz güvenli erişim ile yapılabilecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak ilerleyen aylarda elektronik belge yönetim sistemine geçiş yapılacak. Bu sistem ile doğru bilgi, doğru zamanda, doğru kişilere, en az maliyetle ulaşacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Funda Solak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN 2024 FENERBAHÇE - OLYMPIACOS MAÇI | Fenerbahçe elendi mi? Maç özeti Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title