Haberler

Büyükşehır'den Vatandaşlara Şıddetlı Yağmur Uyarısı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, etkili olabilecek şiddetli yağış için vatandaşları uyardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri, etkili olabilecek şiddetli yağış için vatandaşları uyardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yetkilileri 29 Eylül Salı günü başlayıp 30 Eylül Çarşamba gecesine kadar sürmesi beklenen şiddetli yağış için Kocaelili vatandaşları uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler doğrultusunda Büyükşehir yetkilileri özellikle Kandıra ilçesinde etkili olacağı tahmin edilen şiddetli yağışın, metrekareye 100 kilogram yağış düşmesi beklendiği dikkate alınarak ani sel, su baskını, yıldırım ile yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları tedbirli olmaları gerektiği konusunda uyardılar.

İtfaiye yetkilileri oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı vatandaşların 110 numaralı telefondan ulaşılması istendi. İSU Genel Müdürlüğü ekipleri de yine nöbetçi ekipler ile hazır halde bekletiliyor. Ekipler olumsuzluklara karşı terfi merkezlerinin her türlü bakım yapıldı. İSU'da motopomp ve dalgıçlar da olaylara müdahale edilme amacıyla hazır bekletiliyor. İSU'ya acil durumlarda 185 numaralı hattan ulaşılabilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title