Haberler

Büyükşehir'den Uzundere'ye Altyapı Yatırımı

Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan yaz sezonu için Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017 programına erken başladı.

Büyükşehir Belediyesi Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan yaz sezonu için Başkan Mehmet Sekmen'in talimatıyla 2017 programına erken başladı.

Kışın en çetin günlerde yatırım faaliyetlerini aksatmadan yoğun tempoyla çalışan ESKİ'nin ekipleri, Uzundere ilçesi ve mahallelerinde çalışmalara start verdi. Altyapı, içme suyu şebeke ve kanalizasyon yenileme çalışmaları süren Uzundere'de muhtarların alt ve üstyapı talepleri anında değerlendiriliyor. Eskiyen ve ekonomik ömrünü tamamlayan kanalizasyon ve su borularını yenileriyle değiştiren ESKİ'nin ekipleri, sadece içme suyu temin etmekle kalmıyor, aynı zamanda vatandaşlara suyu en sağlıklı biçimde ulaştırmak adına dağ taş demeden kırsalda görev yapıyor.

ESKİ'nin yetkilileri, "Başkanımızın talimatıyla bu yıl çalışmalara çok erken başladık. Bu senede su depolarının hijyenini ve güvenliğini sağlamak, eksikliklerini gidermek, su kaçaklarını önlemek üzere geniş bir alanı kapsayan çalışma bölgemizde bakım ve revizyon faaliyetlerine start verdik. Uzundere ilçesinde Pulur Mahallesi ve Kültür Merkezi'ne kanalizasyon hattı çalışması yapıyoruz. Merkez Mahallesi'ne koruge boru döşeyerek içme suyu ve kanalizasyon hattını kısa zamanda tamamladık. İl ve ilçelerimizde sağlam bir alt yapı için gece gündüz çalışıyoruz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Sekmen Uzundere Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title