Haberler

Büyükşehir'den Turgutlu'ya Hizmet Atağı

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Turgutlu'da 2015 Yılı içerisinde gerçekleştirilecek projeler ile ilgili istişarelerde bulunulurken, Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu da birçok proje hakkında müjdeler verdi.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Turgutlu Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen çalışmalar ve 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilecek projeler gündeme alındı. Konu ile ilgili bilgiler veren Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu, "Turgutlu'ya gelerek, 2015 yılında yapılacak ihaleler ile yol güzergahlarının son şeklini vermek amacıyla görüş alışverişinde bulunuyoruz. Ayrıca Fen İşleri Daire Başkanlığı olarak Turgutlu'nun genelinde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak bu çalışmalara son şeklini vermek istiyoruz" diye konuştu. Turgutluluların özlemle beklediği birçok projenin gerçekleşecek olması nedeniyle büyük bir mutluluk içerisinde olduğunu belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise, "2015 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi'nin ciddi projeler ile atağa geçeceğini biliyoruz. Turgutlu halkının beklediği projelerin gerçekleşecek olması nedeniyle büyük bir memnuniyet duyduk" diye konuştu.

Kavşak Projesi Turgutlu İçin Çok Önemli

2015 yılı içerisinde Turgutlu için gerçekleşecek projeler arasında çok büyük bir önem teşkil eden kavşak projesinin de yer almasından dolayı memnun olduklarını belirten Turgay Şirin, "Turgutlu'nun çok önemsediği ve Turgutlu'nun olmazsa olmazlarından olan kavşak projesi ile battı-çıktıları gündeme getirdik. Bu projenin Turgutlu halkının beklentilerini karşılayacak şekilde gerçekleşeceği teyidini de Fen İşleri Daire Başkanımızdan aldık. Bu projenin yatırım planı içerisine alınması bizim açımızdan çok önemlidir. Yıllar boyunca yapılması planlanan ama yapılamayan bir projeydi. Bu proje ile hem can ve mal kaybının önüne geçilecek, hem de Turgutlu'nun içinden geçen Ankara hattını battı çıktılarla yer altına alarak özellikle Turgutlu'nun ikinci büyük mahallesi olan Selvitepe ile Turgutlu'nun bütünleşmesi sağlanacak ve bu alan üzerinde yaratılacak bir yaşam alanı ile Turgutlu'nun bütünlüğü sağlanmış olacak" diye konuştu.

Otopark Turgutlu'yu Rahatlatacak

Turgutlu'nun en büyük eksikliklerinden biri olan ve büyük sorun teşkil eden Otopark projesinin gerçekleşmesinin zorunlu bir hale dönüştüğünü belirten Şirin, "Elimizde Çukurbahçe olarak tabir ettiğimiz Cumartesi pazarının olduğu bölgede hem cumartesi günleri pazar yeri olarak kullanımını sağlayacak, hem de diğer günlerde bir otopark şeklinde kullanılabilecek ve üstünde bir yaşam alanının oluşturulabileceği bir proje vardı. Biz bu projeyi büyük bir özlemle bekliyorduk. Şu anda aldığımız son bilgi de muhtemelen Şubat ayı itibariyle temellerinin atılacağı ve hızlı bir şekilde çalışmalara başlanacağı yönündedir. Buna ilaveten 2015 yılı içerisinde Ovacık'taki Gençlik Merkezi'nin, köprü ihalelerinin ve yol çalışmalarının Turgutlu'yu kapsayacak 82 kilometre'lik bir alan içerisinde olacağını ve bu çalışmaların hızlı bir şekilde yatırım planları kapsamına alındığının bilgisini de Fen İşleri Daire Başkanımız Yılmaz Gençoğlu'ndan almış bulunuyoruz. Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e, Fen İşleri Daire Başkanımız Yılmaz Gençoğlu'na ve bu konuda çalışmalar yürüten diğer daire başkanlarımız ve yetkililere Turgutlu halkı ve kendi adıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgutlu Belediyesi Turgay Şirin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title