Haberler

Büyükşehir'den Sokak Hayvanlarını Yakalama Eğitimi

Güncelleme:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Sokak hayvanları yakalama ve toplama ekiplerine sertifikalı eğitim programı verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından Sokak hayvanları yakalama ve toplama ekiplerine sertifikalı eğitim programı gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Veteriner Şube Müdürlüğü tarafından Sokak Hayvanları yakalama ve toplama ekiplerine yönelik eğitim programları Gebze ve Kocaeli Sivil Toplum merkezinde 12 ilçeden 45 katılımcı ile gerçekleştirildi. Eğitimler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi veteriner hekimleri tarafından verildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen eğitim programında konuşan Veteriner Şube Müdürü Muhammed Feyzi Karabıyık "Ekiplerimizin yaptıkları işlerde hassas davranmaları gerekiyor.İlgilendikleri ve yakalamaya çalıştıkları birer canlı ve onları haklarına saygı göstererek işlerini yapmaları bizim için en önemli konudur.Eğitime katılan herkesi bu hassasiyet içerisinde çalıştığını ve çalışmaya devam edeceğini biliyorum ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitim kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı veterine hekimler Koray Özgür, Burçin Öztop, Hüseyin Uzuner, Mehmet Çetinkaya ve Şehnaz Bahar tarafından; Üfleme borusu ile Köpek yakalama uygulamaları, alternatif kedi ve köpek yakalama teknikleri, Yaralı hayvana yaklaşma ve hayvan davranışları, zoonaz hastalıklar ve 5199 sayılı hayvanları koruma kanunu konulu eğitimler verildi.Eğitimlere katılım gösterenlere Büyükşehir tarafından sertifika takdim edilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gebze Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title