Haberler

Büyükşehir'den Salihli'ye 340 Kilometre Asfalt

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün 2016 yılında işaret ettiği 2 bin 500 kilometrelik asfalt hedefine ulaşmak için sahada durmaksızın çalışan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Salihli ilçesinde asfalt çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmayla Ağustos ayı içerisinde Salihli'nin 340 kilometrelik yol ağının asfalta kavuşacağı belirtildi.

Bu kapsamda Salihli ilçesinde de asfalt hamlesi hız kazanırken, yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü yerinde inceledi. Yolların son durumunu görmek için gerçekleştirilen inceleme gezisine Salihli Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan Sözer de katıldı. Yol incelemelerinin ardından heyet, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Başkan Kayda'ya devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN KAYDA'DAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi'nin birlikte hareket ettiklerini ve işbirliği içerisinde çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Başkan Kayda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve ekibine teşekkür etti. Asfalt programı kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 340 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirileceğini belirten Başkan Kayda, 2015-2016 asfalt sezonu planlaması kapsamında mahalle bağlantı yollarına 180 kilometre uzunluğunda asfalt atıldığını, kalan 160 kilometrelik asfalt çalışmasının ise Ağustos ayı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

SEZON BİTİMİNE KADAR 340 KİLOMETRE TAMAMLANACAK

İl genelinde hızla asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli ilçesinin de asfaltlanmayan yolu kalmaması için gerekli adımların atıldığını söyledi. 2015 yılı asfalt döneminin Kamu İhale Kurumu'na yapılan itirazlar nedeniyle zamanında başlayamadığını, bu nedenle 2015 yılı asfalt hedefini 2016 yılına dahil ettiklerini hatırlatan Başkan Ergün, "2016 yılı asfalt hedefimiz olan 2 bin 500 kilometrenin bin 500'ünü tamamladık. Salihli ilçemizde de Ağustos ayı sonu, ya da Eylül ayı başına kadar 340 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Salihlili hemşerilerimiz konforlu ve güvenli yollarda yolculuk yapacaklar. Şimdiden hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Salihli Belediyesi Cengiz Ergün Zeki Kayda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title