Haberler

Büyükşehir'den Personeline Bütçe Eğitimi

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı, tüm daire başkanlıklarından ilgili personele '2017 Mali Yılı Bütçe Tasarısı ve Gelir Tarifelerinin Hazırlanması' konulu hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde çalışan personele eğitim seminerleri düzenlemeyi sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından '2017 Mali Yılı Bütçe Tasarısı ve Gelir Tarifelerinin Hazırlanması' konulu eğitim semineri düzenlendi. Kasım ayına kadar devam edecek eğitimlere tüm daire başkanlıklarında ilgili personel katıldı. Düzenlenen eğitim seminerleri kapsamında personelin 2017 yılında planlanan faaliyet, proje ve yatırım programlarının oluşturulmasına katkı sağlaması amaçlanıyor.

Başkan Ergün İstedi Eğitimler Başladı

Verilen eğitim ile ilgili açıklamalarda bulunan Mali Hizmetler Daire Başkanı Ahmet Uluturhan, "Büyükşehir Belediyemize bağlı tüm birimlerin, 2017 Yılı Bütçe Tasarısı ve Gelir Tarifelerinin hazırlık çalışmalarının, daha etkili ve verimli geçirilmesi amacıyla eğitim semineri düzenledik. 2017 mali yılı bütçe tasarısı ve gelir tarifelerinin hazırlanması konusunda verdiğimiz eğitime tüm daire başkanlıklarına bağlı ilgili personel katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yaptığı 'Bütçe Çağrısı' üzerine harekete geçerek 2015- 2019 dönemini kapsayan stratejik plan ve 2017 yılı performans programı kapsamında eğitimlerimize başladık. Çalıştay programında, tüm harcama birimlerimizde uygulama birliği sağlanması ve bütçe hazırlık sürecinde görevli personellerimizin mevzuat bilgilerinin artırılması amaçladık" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title