Haberler

Büyükşehir'den OSB'ye İtfaiye ve Acil Servisi

Güncelleme:

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir sanayisinin can damarı Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) güvenliği ve bölgede çalışanların sağlığı için önemli bir hizmetin altına imza attı.

Her kesime dokunan hizmetleriyle öne çıkan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayisi Bölgesi yönetimiyle imzaladığı işbirliği protokolüyle Organize Sanayi Bölgesi'ni yangın ve diğer afetlerden korumak adına itfaiye grup amirliği binası ve bölgede çalışanların sağlığı için 112 Acil Servis hizmet binası yapacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ermişler arasında imzalanan protokol kapsamında; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi OSB'ye itfaiye grup amirliği ve 112 Acil istasyonu binası yapıp, üç adet itfaiye aracı teslim edecek. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak OSB'deki İtfaiye Grup Amirliği'nde tam zamanlı itfaiye personeli hazır bulunacak. Balıkesir sanayisinin can damarı olan Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandıracakları tesislerin bölgenin güvenliği ve sağlığı açısından önemli olduğuna değinen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile OSB yönetimi arasında itfaiye ve sağlık merkezi alanında bir protokol imzaladık. OSB'nin bize tahsis edeceği arsaya bir itfaiye merkezi ve 112 Acil Servis yapım işini Büyükşehir Belediyesi olarak üstleniyoruz. Burada üç tane itfaiye aracı hizmet edecek. Organize Sanayi Bölgemize hem sağlık açısından hem de güvenlik açısından Allah muhtaç etmesin ama bir hizmet vermiş olacağız. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanı Fahri Ermişler ile birlikte protokol imzaladık. OSB'ye ve Balıkesir'imize hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Ahmet Edip Uğur Balıkesir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title