Haberler

Büyükşehir'den Kumluca Gölcük'e Yeni İçme Suyu Hattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri, Kumluca Gölcük Mahallesi Köyiçi mevkiine yeni içme suyu hattı yapımını tamamladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri, Kumluca Gölcük Mahallesi Köyiçi mevkiine yeni içme suyu hattı yapımını tamamladı.

Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmet alanı genişleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin özellikle ilçelerde yol ve su sorunlarına eğiliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran ve ASAT Kumluca Şube Müdürü Hüseyin Ulusoy hizmetleri yerinde inceleyerek mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

2 bin metre içme suyu hattı

Kumluca'da susuz mahalle bırakmamak için çalışan ASAT Kumluca Şube Müdürlüğü ekipleri, Gölcük Mahallesi Köyiçi mevkiinden gelen talepler doğrultusunda çalışmalara başladı. Ekipler 10 gün gibi kısa süre içinde 2 bin metre içme suyu şebeke hattını tamamladı. Gölcük Mahallesi Köyiçi mevkiinde ki yaşayan vatandaşlar, daha sağlıklı içme suyuna kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Türel'e teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kumluca ulusoy Gölcük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title