Haberler

Büyükşehir'den Kar Mesaisi

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının yoğun olarak beklendiği bölgelerde önlemlerini arttırdı.

Özellikle Akhisar-Gördes- Demirci ve Kula-Selendi hattında ekiplerin her türlü önlemi aldığını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Toplamda 17 greyder, 4 kar küreme aracı, 17 tuzlama aracımız 96 personelimizle vatandaşlarımızın zor durumda kalmamaları için hazır durumdayız. Ayrıca vatandaşlarımız her türlü olumsuzlukta 444 99 45 numaralı telefona 24 saat boyunca ulaşabilirler" dedi.

"Hiçbir köy yolu kapalı değildir "

Manisa'da kar yağışının yoğun olarak beklendiği bölgelerde gerekli tedbirleri alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, araç ve ekibiyle teyakkuza geçti. Yapılan hazırlıklarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde olduklarını belirterek, "İlimizde bazı kesimlerde Perşembe ve Cuma günü yoğun kar yağışı beklendiğinin bilgisini aldık. Bu nedenle Soma, Kırkağaç ve Akhisar ilçelerimizle birlikte Demirci- Gördes ile Salihli-Kula-Selendi hattında ve tüm ilçelerimizde gerekli önlemlerimizi aldık. İlgili personelimiz greyder, kar küreme ve tuzlama araçlarımız ile birlikte hazır bekliyor. Şu anda kar yağışı nedeniyle hiçbir köy yolu kapalı değildir"dedi.

96 Personel 38 Araçla Müdahale Edilecek

Genel Sekreter Yardımcısı Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 96 personel, 17 greyder, 4 kar küreme aracı ve 17 tuzlama aracı olmak üzere toplamda 38 araçla yaşanacak olumsuzlukların önüne geçmek adına hazır tutulduğunu söyledi. Gerekli önlemlerin alındığının altını çizen Gençoğlu ayrıca yaşanacak her türlü olumsuzlukta vatandaşların 444 99 45 numaralı telefona 24 saat ulaşabileceğini belirtti. Gençoğlu, Manisa Merkez ve ilçelerde bulunan itfaiye ekiplerinin de hazır tutulduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akhisar Demirci Gördes Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title