Haberler

Büyükşehir'den İlçelere Denetim

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Şube Müdürlükleri ve hizmet birimlerini ziyaret ederek, çalışmalar ve personel durumları hakkında bilgiler aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Eğitim Şube Müdürü Mustafa Bozal ile birlikte Saruhanlı, Akhisar ve Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürlüklerini ve Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerini ziyaret etti. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı yönetimi, Saruhanlı, Akhisar ve Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürlükleri'nde birim sorumluları ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda birim sorumlularının talepleri dinlendi ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Hizmetin Aksamaması İçin Denetim Şart

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ve personel durumları ile ilgili koordinasyon şube müdürlerinden bilgiler de alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla Saruhanlı, Akhisar ve Gölmarmara Koordinasyon Şube Müdürlüklerimizi ziyaret ettik. Çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Personelimizin varsa sorunlarını dinledik. Çeşitli pozisyonlarda yer alan personellerimizin hizmetin aksamaması için yerine getireceği görevler üzerinde koordinasyon şube müdürlerimizle görüş alış verişinde bulunduk. Personellerimizin Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil etmesi için yapması ve uyması gereken kuralları hatırlattık. Amacımız, 1 milyon 360 bin nüfusa hitap eden Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşa eksiksiz ve sorunsuz hizmet götürmektir" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölmarmara Saruhanlı Akhisar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title