Haberler

Büyükşehir'den Hizmet İçi Eğitim Semineri

Adana Büyükşehir Belediyesi, personelini bilgilendirmeye yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, personelini bilgilendirmeye yönelik hizmet içi eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen son seminerde 6360 sayılı 14 ilde Büyükşehir Belediyesi ve 27 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile ilgili hizmet içi eğitim semineri düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi personelinin büyük ilgi gösterdiği seminerde İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yapan Mustafa Dönmez kanun ile ilgili bilgiler verdi.

6360 sayılı kanuna genel bakış, belediye meclisinin oluşumu, gelirler ile ilgili değişiklikler, personel mevzuatı açısından getirilen yenilikler gibi içeriklere değinen sayın Mustafa Dönmez, konuşmasının sonunda katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dönmez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title