Haberler

Büyükşehir'den Gedevet Yaylası'na Asfalt

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’ya 25 kilometre uzaklıkta bulunan, turistlerin de yoğun ziyaret ettiği Gedevet Yaylası Deretürbelinas mevkiindeki 2 kilometrelik bozuk yolu asfaltladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya'ya 25 kilometre uzaklıkta bulunan, turistlerin de yoğun ziyaret ettiği Gedevet Yaylası Deretürbelinas mevkiindeki 2 kilometrelik bozuk yolu asfaltladı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Antalyalıların yazın yoğun olarak ziyaret ettiği yaylalara ulaşımı kolaylaştırmak için çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Alanya'ya 25 kilometre mesafede Toroslar'ın zirvesinde bulunan Gedevet Yaylası'nın Deretürbelinas mevkinde yerleşim yeri içinde bulunan oldukça bozuk durumdaki 2 kilometrelik bölüm satıh asfaltla kapladı.

Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Dereköy Muhtarı Hüseyin Uysal asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Hüseyin Güney, Alanya'da Büyükşehir'in sorumluluk alanı içinde yer alan merkez ve kırsal yollarda yoğun bir çalışma sürdürdüklerini ifade ederek, önümüzdeki günlerde alt yapısı tamamlanan İmamlı ve Taşatan mahallelerinin yollarını da asfaltlayacaklarını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title