Haberler

Büyükşehir'den Gebzeli Çocuklara Özel Gösteriler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’de düzenlediği kültür sanat etkinliklerinde çocuklara ayrı bir özen gösteriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Gebze'de düzenlediği kültür sanat etkinliklerinde çocuklara ayrı bir özen gösteriliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği kültür sanat etkinlikleri Gebze'de devam ediyor. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nin ev sahipliğini yaptığı etkinliklerde her yaştan vatandaş kendisine uygun bir etkinliğe katılma imkanı yakalıyor.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Geride kalan haftada çocuklara özel olarak programlar gerçekleştirildi. "Sana ve Banane" ile "Zil Çalınca" adlı çocuk oyunları, Gebzeli minikler için perde açtı. Eğitici ve öğretici tiyatro gösterilerini izleyen çocuklar aynı zamanda keyifli dakikalar geçirdi. Oyunların interaktif olması çocuklar tarafından beğenilirken, zaman zaman sahneye çıkan çocuklar, doğaçlama yetenekleriyle göz doldurdu.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi bu ay içinde yine çocuklar için birbirinden renkli etkinliklere sahne olacak. "İksir" adlı çocuk filmi 18 Ekim Cumartesi günü çocuklar için ücretsiz gösterilecek. Ayrıca "Sihirli Şapka" adlı tiyatro oyunu da 27 Ekim Pazartesi günü saat 11.00'da perde açacak. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın sezondaki en yeni çocuk oyunu olan "Gişe" ise 17 ve 18 Ekim tarihlerinde çocuklar için sahnelenecek.

Kültür Sanat Etkinliklerinin ekim ayı programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerinden ulaşılabilinir. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Hamdi Bey Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title