Haberler

Büyükşehir'den Diyarbakırspor'a Destek Çağrısı

Güncelleme:

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, Play – Off'ta mücadele edecek olan Diyarbakırspor'un şampiyon olması için kentin seferber olması gerektiğini söyledi.

Diyarbakır spor kulübünden yapılan açıklamada, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Fırat Anlı, 3.Lig'den 2.Lig'e yükselme Play-Off maçlarında mücadele edecek Diyarbakır spor'un şampiyon olmasının kente her açıdan katkı sunacağına dikkat çekerek, kent dinamiklerini takıma her türlü desteği sağlamaya davet etti.

'Kentin Sportif Başarılara İhtiyacı Var'

Büyükşehir Belediye spor tesislerinde yapılacak kapalı spor salonu temel atma töreninde konuşan Anlı, "Kentimizin sporda başarılara ihtiyacı var. Yıllardır şampiyonluklara hasret kalan bir kentiz. Bu açıdan her şampiyonluğu önemsiyoruz. Diyarbakırspor'umuza Play-Off'ta sonsuz başarılar diliyoruz. Şampiyon olarak kentimize ekonomik ve tanıtım açısından fayda sağlayacağına, sporda son yıllarda derin üzüntü yaşayan halkımızı mutlu edeceğine inanıyoruz." dedi. Anlı, şampiyonluk yolunda takıma her türlü desteği vereceklerini de vurgulayarak, kentteki tüm dinamikleri takımın başarısı için seferber olmaya çağırdı.

Açıklamalar İçin Anlı'ya Teşekkür Ediyoruz ve Araç Tahsisi Bekliyoruz

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada ise, "Sporcu ve sporsever kimliği ile bilinen Fırat Anlı'nın kulübümüze Play-Off maçlarında destek verilmesi yönündeki açıklamasını memnuniyetle karşıladık. Bu açıklamalarından dolayı kulüp olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Play-Off aşamasında maddi ve manevi olarak katkı sunacağına olan inancımız tamdır" denildi.

Taraftarlar ise geçen sezon Konya'da oynanan Play-Off maçları için taraftarlara araç tahsis eden Fırat Anlı'dan bu sezon için de çok sayıda araç tahsis etmesini bekliyor.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Fırat Anlı Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title