Haberler

Büyükşehir'den Bir Prestij Cadde de Aksu'ya

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu ilçesi İsmail Oğan Caddesi’ni yeniden düzenleyerek, prestij caddesi haline getiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aksu ilçesi İsmail Oğan Caddesi'ni yeniden düzenleyerek, prestij caddesi haline getiriyor. Yenilen cadde 19 Mart'ta törenle hizmete açılacak.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Aksulu vatandaşların isteği üzerine İsmail Oğan Caddesi'ni yeniden düzenliyor. İlçe merkezindeki 1200 metre uzunluğundaki caddenin kaldırımlarının mineral tabakalı yeni taşlarla kaplandığı, bulvarın doğu ve batı kaldırımlarında yürütülen çalışmalarda kumlanmış mineral tabakalı parke taşlarının kullanıldığı, gri, kırmızı ve antrasit renklerindeki yeni kaldırım taşlarının vatandaşların beğenisini topladığı belirtildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Aksuluların yürürken büyük bir keyif alacakları prestij bir cadde oluşturduklarını belirterek yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

"İsmail Ogan Caddesi'ni öncelikle imar planlarına uygun olarak genişlettik. Caddede yağmur suyu drenaj hattı kurduk, içme suyu hatlarını yeniledik. TEDAŞ ile görüşerek güzel bir cadde aydınlatması yaptık. Engelli rampaları ve oluklu takip taşları engelsiz bir cadde yarattık. Kaldırımlarını güzel görünümlü mineral tabakalı taşlarla kaplarken, asfaltını da sil baştan yeniledik. Caddenin orta refüjüne ve kaldırımlarına güzel bir peyzaj uygulaması yapıyoruz. Caddeye kent mobilyaları koyacağız. Cadde girişinde var olan parkı da yeniden düzenliyoruz. Buraya bir de muhtarevi yerleştireceğiz." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title