Haberler

Büyükşehir'den Amatör Sporculara Malzeme Desteği

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, gençleri spora teşvik etmek için kulüplere spor malzemesi desteğinde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından, gençleri spora teşvik etmek için kulüplere spor malzemesi desteğinde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 okul ve kentte faaliyet gösteren spor kulüplerine 10 bin spor malzemesi dağıtıldı. Endüstri Meslek Lisesi Spor salonunda gerçekleştirilen temsili malzeme dağıtım töreninde konuşan Güvenç, "Gençlere yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Gayemiz geçlerin şampiyon oldukları anda yüzlerindeki pırıltıya ortak olmak. İsteğimiz sizlerin bizlerden çok daha güçlü bir ülkede, yaşanabilir bir Şanlıurfa'da ve imkanları yüksek okullarda eğitim görmenizdir. Bunun için sizlerin iyi yetiştirilmesi gerekmektedir. Bir yandan okullarda eğitiminizin çok iyi olması gerekirken, bir yandan da sporla ve kültürle tanışmalısınız. Çünkü sizler artık dünya çocuklarıyla rekabet etmelisiniz. Bunun için her bakımdan çok iyi yetiştirmelisiniz. Spor yapan gençlerin daha sağlıklı, barışçıl, çalışkan ve medeni ve cesareti yüksek olduğunu biliyoruz" dedi. Dağıtım töreninde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise okullara yaptığı yardımlardan dolayı Güvenç'e teşekkür etti. İlci, belediye ile birlikte 1 yıl içinde 19 spor salonu ve okul bahçelerinde spor alanları oluşturduklarını söyledi.

Konuşmanın ardından Başkan Güvenç, amatör sporculara çeşitli spor malzemesi hediye ederek, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin İlci Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title