Haberler

Büyükşehir'den Akhisar Ziyareti

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yerinde incelemek amacıyla, Akhisar'ı ziyaret etti.

Ziyarette ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Halil Memiş, görevli personelle istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Akhisar ilçesine inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Genel Sekreter Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Burada Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri'den ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Genel Sekreter Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya birim sorumluları ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda birim sorumlularının talepleri dinlendi ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Atatürk Mahallesi'ndeki MASKİ Çalışmalarını İnceledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, Akhisar ilçe ziyaretleri kapsamında MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları da inceledi. Atatürk Mahallesi 559. Sokakta yapılan yeni konutlar için altyapı kanalizasyon çalışmalarının yürütüldüğünü aktaran Genel Sekreter Halil Memiş, MASKİ'nin il genelinde faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

İtfaiye Erleriyle Bir Araya Geldiler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya ilçe ziyaretleri kapsamında Akhisar İtfaiye Birimi'nde de incelemelerde bulundu. Burada itfaiye görevli personelleriyle bir araya gelen Genel Sekreter Halil Memiş, son dönemde ilçede meydana gelen yangınlar ve bu yangınlara yapılan müdahaleler hakkında bilgiler aldı.

Kavakalan'da Halkla Buluştu

Genel Sekreter Halil Memiş ve Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 adet sulama havuzu yapılan Kavakalan Mahallesi'ni de ziyaret etti. Mahalle muhtarı Turgay Uğur ve Kavakalan Mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sulama havuzlarının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Memiş Akhisar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title