Haberler

Büyükşehir Bursa'nın Geleceği İçin Çalışıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın geleceği için bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da daha güzel işler yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'nın geleceği için bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da daha güzel işler yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Ticaret Odası ile Gemlik ve Kestel Belediyespor kulüpleri yönetim kurulu üyeleri ile BURULAŞ'taki makamında bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin hem kent merkezinde hem de ilçelerde, altyapıdan spora kadar her alanda çalışmalar yaptığını anlatan Başkan Altepe, "Gemlik gelişmeye başladı. Altyapısından limanına, sahillerin düzenlenmesine kadar yapılacak işler var. Artık Büyükşehir Belediyesi olarak sahillerle ilgili de çalışıyoruz. Büyükşehir yatırımlarıyla ilçelere avantaj sağlıyor. Bursa'nın ekonomisi açısından sahiller çok önem taşıyor" diye konuştu.

Başkan Altepe, hem sahillerde hem de kırsal alanlarda yapılacak çalışmaları örnekleyerek, "Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'nın geleceği için bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da daha güzel işler yapmayı hedefliyoruz" dedi.

Gemlik Ticaret Odası Başkanı Kemal Akıt da Başkan Altepe'ye yeni dönem için başarılar dileyerek, Gemlik'te Büyükşehir Belediyesi'nin gücünü hissettireceğine inandığını söyledi. Öte yandan Başkan Altepe'yi ziyaret eden Kestel ve Gemlik Belediyespor kulüpleri yöneticileri de çalışmalarını anlattı. Kestel Belediyespor Kulübü Başkanı Cengiz Bayrak ve Gemlik Belediyespor Kulübü Başkanı Turan Alkış, Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa'da spora ve sporcuya yaptığı yatırımların önemine işaret ederek, hizmetlerinden dolayı Başkan Altepe'yi tebrik etti. Başkan Altepe Bursa'da özellikle gençlerin doğru yetiştirilmeleri için spora teşvik edilmeleri gerektiğini vurgulayarak, Büyükşehir Belediyesi'nin sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. Kestel Belediyespor Kulübü Başkanı Cengiz Bayrak, Başkan Altepe'ye takımın atkı ve formasını hediye etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Kestel Gemlik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title