Haberler

Büyükşehir Birimler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Toplam 14 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonu, Protokol Şube Müdürlüğü-Özel Kalem Müdürlüğü oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı, Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen 2015 Birimler Arası Futbol Turnuvası şampiyonları belli oldu. Yaklaşık bir aydır devam eden turnuva, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Zeytinköy 100.Yıl Sentetik Sahaları'nda gerçekleştirildi.

Toplam 14 Daire Başkanlığı'nın katılım gösterdiği turnuvada 32 maç oynanırken, üç grupta oynanan ve büyük çekişmelere sahne olan müsabakalarda dereceye giren ilk üç takıma kupa ve madalyalarını, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mitat Yolcu ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sırrı Mustafa Mutlu verdi.

Turnuvada Protokol Şube Müdürlüğü-Özel Kalem Müdürlüğü şampiyon olurken, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ikinci, Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı ise üçüncü oldu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title