Haberler

Büyükşehir Belediyespor Yeni Yıldızlar Yetiştiriyor

Güncelleme:

Küçükler - Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Ligi 1. Kademe Yarışları Kayseri'de yapıldı. Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü yarışlardan altın ve gümüş madalya ile döndü.

Konya Büyükşehir Belediyesporlu genç sporcular, yeni yeteneklerin Türk atletizmine kazandırılması amacıyla düzenlenen Küçükler - Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi'nin 1. Kademe Yarışları'nda bir birincilik bir ikincilik elde etti.

Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz ve Doğu Karadeniz bölgelerinde yapılan yarışlar 151'i kızlar, 204'ü erkekler olmak üzere toplam 355 takımın katılımıyla gerçekleştirildi.

Küçükler - Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Ligi 1. Kademe Yarışları'nda Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü adına 16 yaş altı bayanlarda yarışan Yeşim İtmeç 5.52'lik dereceyle birinci, Yonca Kutluk 5.53'lük dereceyle ikinci sırada yer aldı. Bireysel olarak alınan sonuçlara göre yapılan sıralamada ise, Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 20 takımın arasında ikinci olarak müsabakaları tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, 10 takımın katıldığı Yıldız Kızlar kategorisinde ise takım halinde 2. olurken 28 takımın katıldığı 16 altı yaş erkeklerde takım halinde 3. olarak müsabakaları tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Marmara Kayseri Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title