Haberler

Büyükşehir Belediyespor Taşvanlı Linyit Maçına Hazırlanıyor

Van Büyükşehir Belediyespor, 19 günlük Bolu Abant kampının ardından Van'a dönerek, bu hafta sonu kendi sahasında konuk edeceği Tavşanlı Linyitspor maçına hazırlanıyor.

Van Büyükşehir Belediyespor, 19 günlük Bolu Abant kampının ardından Van'a dönerek, ilk antrenmana çıktı. Belediyespor tesislerinde Teknik Direktör Tarık Daşgün yönetiminde biraraya gelen oyuncular, bu hafta sonu kendi sahalarında konuk edecekleri Tavşanlı Linyitspor maçına bileniyor. Antrenman öncesi oyuncularla bir toplantı yapan Teknik Direktör Daşgün, teknik taktikler verdi. Toplantının ardından oyuncular düz koşu, kondisyon ve çift kale maç yaptı. Çift kale maç sırasında sürekli oyuncuları uyaran Daşgün, genç oyunculara da şans verdi.

Bolu kampında 7 hazırlık maçı oynayan Büyükşehirspor; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kadrosunda şu an 28 oyuncu bulanan Büyükşehirspor, Amedspor'dan Ali Kurt, Nazilli Belediyespor'dan Abdullah Temircan, Silivrispor'dan Selçuk Aslan, Ankara Demirspor'dan Uğur Yağmakan, Bodrumspor'dan Mazlum Öndil, Niğde Belediyespor'dan Eren Demir, Belçika'dan Burak Koyuncu, Elazığspor'dan ise Ömer Yıldız'ı renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. Büyükşehir Belediyespor, ayrıca altyapıdan Hamza Tekin, Orhan Pala, Orhan Oruç, Volkan Kandemir, Adem Meral ve Onur Cancan'ı da A takıma aldı. Büyükşehir Belediyespor, iç transferde de Murat Berge, Medeni Bingöl, Hawar Acar, Muammer Erdoğdu, Ozan Hançer, Serkan Tunar, Hidayet Uca, Furkan Haykır ve Furkan Işıkdemir ile de sözleşme yeniledi.

Büyükşehir Belediyespor, hafta sonuna kadar bir forvet, bir kaleci ve bir de stoper olmak üzere üç oyuncu daha transfer ederek, transfer sezonunu kapatacak. Büyükşehir Belediyespor Kulüp eş başkanları Ayşe Harmancı ve Eşref Ukay, tüm futbolseverleri bu hafta pazar günü saat 16.30'da oynanacak Büyükşehir Belediyespor Tavşanlı Linyitspor maçına davet etti. Eş başkanlar, halkın takıma sahip çıkarak, güçlü bir destek vermesi çağrısında bulundu. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Tavşanlı Linyitspor Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title