Haberler

Büyükşehir Belediyesinin Acı Günü

Manisa- İzmir çevre yolunda peyzaj çalışması yaptıkları sırada kontrolünü kaybeden aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Kent Estetiği Daire Başkanlığına bağlı personellerden Bayram Çınar ve Ercan Aslankiray son yolculuklarına uğurlandı. Bayram Çınar'ın Horozköy Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ercan Aslangiray'ın ise Saruhanlı Appak Mahallesinde kılınan cenaze namazına ise MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç katıldı. Hayatını kaybeden personellerden Özkan Bozkurt'un cenaze namazı yarın Cuma Namazına müteakip Fatih Sultan Mehmet Camisi'nden kaldırılacak.

Manisa'da çevre yolu üzerinde peyzaj çalışması yaptıkları sırada kontrolden çıkan aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Kent Estetiği Daire Başkanlığı personellerinden Bayram Çınar ve Ercan Aslankiray son yolculuklarına uğurlandı. Elim kazada hayatını kaybeden işçilerden Bayram Çınar'ın cenaze namazı Horozköy Çarşı Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılındı. Cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, başkan danışmanları, daire başkanları, belediye personeli, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün cenaze namazı öncesinde Bayram Çınar'ın yakınlarına başsağlığı ve sabır dileklerinde bulundu. Merhum Çınar, kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ASLANKİRAY APPAK'TA TOPRAĞA VERİLDİ

Hayatını kaybeden personellerden Ercan Aslankiray ise son yolculuğuna Saruhanlı'nın Appak Mahallesinde uğurlandı. Aslankiray'ın cenaze namazına MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MASKİ Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Parlak, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatörü Hakan Ulak ile birlikte mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. Aslankiray ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

ÖZKAN BOZKURT CUMA GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Aynı kazada hayatını kaybeden personellerden Özkan Bozkurt ise cuma günü defnedilecek. Bozkurt, cuma namazının ardından Fatih Sultan Mehmet Camisi'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecek. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Saruhanlı İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title