Haberler

Büyükşehir Belediyesinden Sosyal Yardımlar

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 2014 yılında çeşitli alanlarda toplam 4,2 milyon liralık yardım yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere 2014 yılında çeşitli alanlarda toplam 4,2 milyon liralık yardım yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1,2 milyon TL değerinde ilaç ve sağlık hizmeti yardımında bulunuldu.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü tarafından ekonomik durumu iyi olmayan aileler üç dereceye ayrılarak, bu ailelere aylık, 3 ayda bir ve yılda bir kez olmak üzere çeşitli yardımlar yapılıyor.

Geçen yıl 5 bin 14 aileye 3 milyon 590 bin TL tutarında ekmek ve gıda yardımı sağlandı. 320 asker ailesine 177 bin 509 TL nakdi yardım yapılırken, ihtiyaç sahibi 689 kişiye 467 bin 14 TL'lik destek, 525 kişiye de 27 bin 918 TL'lik yol yardımı gerçekleştirildi. Toplamda, 4 milyon 262 bin 441 TL'lik yardımda bulunuldu.

Ramazan ayında, gezici aşevi aracılığıyla 20 gün boyunca günlük 750 kişiye olmak üzere 15 bin kişiye iftar yemeği sunuldu.

Suriyeli mültecilere de destekte bulunan Sağlık İşleri Müdürlüğü, toplamda 862 bin 646 TL değerinde ilaç yardımı yaptı. İlaçların tamamı, vatandaşların Büyükşehir Belediyesine ulaştırdığı ihtiyaç fazlası ilaçlardan oluştu.

Poliklinik hizmetinden ise 7 bin 782 kişi yararlandı. Sağlık ve ilaç yardımı hizmetlerinin toplam değeri 1 milyon 251 bin 746 TL oldu. - Malatya

Kaynak: AA / Yerel

Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title