Haberler

Büyükşehir Belediyesinden Okullara Destek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Milli Eğitime destek kapsamında, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Çerkezköy Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Çorlu Yunus Emre İlköğretim Okulu’nun mevcut bulunan katı yakıtlı kazanlarla çalışan kalorifer tesisatını doğalgaza uyumlu hale getirildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Milli Eğitime destek kapsamında, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Çerkezköy Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Çorlu Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun mevcut bulunan katı yakıtlı kazanlarla çalışan kalorifer tesisatını doğalgaza uyumlu hale getirildi.

Karaağaç İlköğretim Okulu ve Velimeşe Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde de aynı işlemlerin yapıldığı, bu okullarda da işlemlerin kısa bir süre içinde tamamlanacağı belirtildi. Doğalgaza dönüşüm sayesinde okullarda kullanılan katı yakıtlı kaloriferden dolayı oluşan kömür cürufları ve çevreye salınan dumanın ortadan kalkacağı bildirildi.

Öte yandan İnşaatı bir vakıf tarafından yapılan Çerkezköy Mevlana Cami'nin de alt kat yerden ısıtma tesisatı, üst kat radyatörlerle ısıtma tesisatı ve caminin doğalgaz tesisatının yeni alınan doğalgaz kazanlarıyla birlikte devreye alınma işlemlerinin devam ettiği kaydedildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title