Haberler

Büyükşehir Belediyesinden Bahar Temizliği

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, yaklaşan bahar mevsimi öncesi Aydın genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, yaklaşan bahar mevsimi öncesi Aydın genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Özellikle bahara hazırlık kapsamında çalışmalara hız veren ekipler, Nazilli'nin İsabeyli ve Şirinevler Mahallelerinde çam ağacı budama ve bakım işlemi gerçekleştirdi. Yapılan bu çalışmalarla caddelerin ferahladığını ifade eden vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, şehir genelinde ağaç bakım ve budama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehire bağlı Park ve Bahçeler ekipleri, bahara hazırlık çalışmaları kapsamında Nazilli'nin İsabeyli ve Şirinevler Mahallesi'nde ağaç bakım ve budama işlemi gerçekleştirdi. Bakım ve budama çalışmaları sonrasında oluşan kuru ağaç dalları ve yaprakların Temizlik İşleri ekiplerince kaldırılarak çevre kirliliğinin önüne geçildi.

Büyükşehirin hizmetlerinden memnunuz

Çam ağaçlarının budanması İsabeyli Mahallesi Atatürk Bulvarı ve Şirinevler Mahallesi 5 Eylül Caddesi'nde yaşayan vatandaşları memnun etti. Bu zamana kadar böyle kapsamlı bir çalışma yapılmadığını dile getiren vatandaşlar, "Çam ağaçlarının dalları evimizin balkonuna uzanıyordu. Aramızda çam ağacına alerjisi olan komşularımız da var. Kuruyan dallar aynı zamanda hem bizler hem de araç sürücüleri için tehlike oluşturuyordu. Büyükşehir Belediyesi talebimize anında cevap verdi. Başkan Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyoruz. Büyükşehirin Nazilli'ye yaptığı hizmetlerden çok memnunuz" şeklinde konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı İlhan Tozlu ise Nazilli'de yapılan çalışmaları yerinde takip etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şirinevler İsabeyli Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title