Haberler

Büyükşehir Belediyesinden Ayvalık-Sarımsaklı Yoluna Kalıcı Neşter

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; Ayvalık’ın Sarımsaklı ile bağlantısını sağlayan karayolunu sıcak asfaltla yeniden inşa etmeye başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; Ayvalık'ın Sarımsaklı ile bağlantısını sağlayan karayolunu sıcak asfaltla yeniden inşa etmeye başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında; Ayvalık'ta yıllardır kullanılan Sarımsaklı ve Küçükköy'e giden ana yolda derinlemesine çalışmalar yapılarak yol yenilenmeye başladı.

Özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerle vatandaşların özel araçlarıyla kullandıkları yolda derin çukurlardan yakındığı yolun silbaştan yapılmaya başlanması yöre halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp'in talebiyle başlatılan çalışmalar kapsamında; eski asfaltın kazılarak yerine yepyeni sıcak asfaltın atılacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili muhbairimize açıklamalarda bulunan AK Parti Ayvalık İlçe Başkanı Hakan Kayaalp, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin Ayvalık'a yönelik yatırım ataklarının tüm hızıyla sürdüğünü belirtti.

Çamlık Koyu ile Sarımsaklı ve Küçükköy'ü birbirine bağlayan ana arterdeki sıcak asfalt çalışmalarının 15 gün için de tamamlanması için Büyükşehir bünyesindeki ekiplerin yoğun bir çalışma temposu içinde bulunduklarını belirten Başkan Kayaalp, "Ayvalık-Sarımsaklı arasında başlatılan asfaltlama çalışmalarının dışında Altınova Mahallesi'nin üç girişi, Sahil bandına giden yol, Sarımsaklı girişi ve yetiştirilebilirse Ayvalık girişinde şimdiye kadar sadece basit yamalarla makyaj yapılan yollarımızı en kaliteli malzemelerle yeniden inşa ediyoruz. Hedefimiz; turizm sezonunun öncesinde tüm bu çalışmaları tamamlayabilmektir" dedi.

Bir kentin vitrininin giriş kavşakları olduğunu kaydeden Başkan Kayaalp, asfalt çalışmaları sürerken bir yandan da ilçe genelinde dev alt yapı hamlesinin de devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekip ve ekipmanlarıyla başlatılan çalışmalar nedeniyle Ayvalık ile Sarımsaklı arasında araç trafiği, Çanakkale-İzmir yolu arasından sağlanılıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sarımsaklı Balıkesir Küçükköy Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title